DJ’s

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onze DJ's

Kiest u voor LED’s Dance, dan adviseren wij u graag de best passende DJ.

LED’s Dance beschikt over een DJ-poule die tegemoet komt aan zeer uiteenlopende wensen. Sommige DJ’s zijn allround sterk, andere DJ’s draaien gericht dance of een andere muziekstroming. Daarnaast zijn er verschillen in karakter, beleving, setting, leeftijd en sfeer waar wij graag rekening mee houden.

DJ Chris

DJ CHRIS DELUXE

Chris Deluxe mixt elk genre moeiteloos aan elkaar en kan elk publiek lezen dat maar voor hem komt te staan. Zowel op exclusieve feesten als club avonden, Chris Deluxe heeft alle ervaring die nodig is om ze tot een succes te maken!

Chris Deluxe opende op de Grote Markt in Groningen de KEI-week en is een vaste DJ bij vele clubs in Nederland. Ook stond hij aan de basis van het succes van Beachclub Ocean41 in Groningen.

Specialisme: Top 40 – Urban – Allround

DJ Dekker

DJ DEKKER

DJ Dekker is een eclectische Dj met meer dan 10 jaar ervaring achter de draaitafels. Hij staat bekend om zijn technische vaardigheden en maakt van de draaitafels ware instrumenten. DJ Dekker draait een mix van Urban, House, Rock en Classics.

Hij is sterk in crowd reading en creatief mixen, zo geeft hij gehoor aan wat het publiek wil. DJ Dekker heeft meerdere residenties vergaard in de dikste clubs in Nederland. Ook draaide hij op het hoofdpodium van Lowlands voor 17.000 mensen!

Specialisme: Classics – Soul – Allround

DJ Gidion

DJ GIDION

DJ Gidion is een talentvolle DJ in het club circuit. Zijn sets bestaan uit opzwepende clubtracks afgewisseld met eigentijdse eclectische platen.

Elk weekend staat hij wel in een grote club ergens in Nederland. Ook draaide hij op het eindfeest van de KEI-week in Martiniplaza in Groningen voor 5000 man.

Specialisme: House – Dance – Allround

DJ Floris

DJ FLORIS

DJ Floris krijgt alle voetjes van de vloer. Menig bruidspaar en hun gasten verraste hij met heerlijke muziek. Hij houdt goed rekening met wensen van bruidspaar en gasten.

DJ Floris draaide de afgelopen 10 jaar op honderden bruiloften. Elke keer opnieuw weet hij er een groot feest van te maken.

Specialisme: Allround – Bruiloft